Bogtitler

Anne Egede: Herlige hundeliv.

 

Har haft den lånt to gange på biblioteket. At en gang ikke var nok skyldes at den er ustyrlig morsom. Tænker at jeg snart må købe den. Så trænger du til at få lattermusklerne rørt, kan den varmt anbefales.

På Anne Egedes hjemmeside  www.kennelfjante.dk  kan du læse om bogen.

Af samme forfatter udkommer til november 2014 GODBIDDER FOR HUNDEVENNER, med undertitlen, sjove hundehistorier. 

Vi har her en virkelig velskrivende forfatter, så glæd jer.

 

 

 

 

 

Hanne Mathiasen: Hundeopdræt-med omhu og omtanke. m.fl.

Hanne Mathiasen har skrevet nogle gode og nyttige hundebøger som jeg varmt kan anbefale.Er selv den lykkelige ejer af nogle af dem, men de kan dog også lånes på biblioteket.To, for mig uunværlige bøger er HUNDEOPDRÆT- MED OMHU OG OMTANKE samt HUNDEUDSTILLINGER- EN HERLIG HOBBY. Kan læses i sin fulde udstrækning, og også bruges som opslagsværker.  

En tredie dejlig bog, som jeg selv har er, Tibetansk Terrier - En gave fra landet på verdens tag. Da der er medtaget sjove oplevelser som ejere af racen har bidraget med - bl.a. om en familie, der et år blev grueligt snydt for deres juleand ( læs selv hvordan ) kan den læses af alle hundeglade mennesker.                                                                                                              

Endvidere af samme forfatter:

Racehunde i Danmark-2004

Tibetansk Terrier - en gave fra landet på verdens tag.

Tibetan Terriers - The little people ( engelsk ) 2007

Børnebog- Pelsen, Pytten, og Pølsen - 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Der er skrevet mange bøger om det at anskaffe hund, at have hund, at opdrage en hund. Af det store udvalg vil jeg nævne : Hvalpens bog af Hanne Mathiasen. Den er udgivet i samarbejde med Dansk Kennel Klub. Her kan du læse om anskaffelse og udstyr. Aktivering. Hundens sundhed og meget mere.

Lone Greva har skrevet : " Hvalpen " her er megen nyttig viden at hente, bl.a. om hvalpens konfliktdæmpende signaler . Mmange hunde er gennem tiden blevet misforstået af mennesket, fordi vi ikke taler samme sprog. 
Gå til træning med din hun, hos en god instruktør, læs bøger og se på nettet. Det er vigtigt at forstå den måde hunden kommunikerer på. Så får I det Lykkeligste samliv .